Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Tesla roept Robotaxi Day uit | 3 juli 2024 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Bart Peters is beursanalist en gelieerd aan BNP Paribas Markets. Dagelijks volgt hij de ontwikkelingen op de financiële markten en schrijft en vertelt daarover voor actieve beleggers die de beleggingsproducten van BNP Paribas Markets overwegen.
Bart Peters schrijft het hoofdartkel van de Turbo’s & Trading nieuwsbrief van BNP Paribas en verzorgt de dagelijkse YouTube video ‘Markets Update’.
Aanmelden nieuwsbrieven: https://www.bnpparibasmarkets.nl/nieuwsbrieven/
Bart Peters heeft een positie in ING.
Disclaimer: Bart Peters is directeur/eigenaar van Trading Support BV en in die hoedanigheid gelieerd aan BNP Paribas S. A., Netherlands Branch. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven diens technische mening weer over het betreffende item in de hoedanigheid van technisch analist en consultant. De beloning van Trading Support BV c.q. Bart Peters staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.
Lees hier de disclaimer ten aanzien van beleggingsaanbevelingen die op dit document van toepassing is: https://www.bnpparibasmarkets.nl/disclaimerbeleggingsaanbevelingen

Turbo's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.