Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Paniek: Michael Burry voor $1,6 miljard short

De bekende belegger Michael Burry heeft een behoorlijke shortpositie opgebouwd. Op social media is men in rep en roer omdat Burry eerder de kredietcrisis in 2008 zag aankomen. Bekend geworden door het boek en de film The Big Short kijkt men wel vaker naar wat Burry doet op de beurs. In deze video meer uitleg en nuance + plus meer uitleg over hoe je zelf een shortpositie kunt innemen.

Zelf aan de slag met warrants? Hieronder meer informatie en handige links.

Overzicht alle beschikbare Put Warrants SG: https://sgbeurs.nl/product-search/warrants/all-assettypes/all-assets?CallPutRadio=Put

Put Warrants Nasdaq-100: https://sgbeurs.nl/product-search/warrants/all-assettypes/nasdaq-100%20index%2528r%2529

Put Warrants AEX: https://sgbeurs.nl/product-search/warrants/all-assettypes/aex

Warrant Calculator: https://sgbeurs.nl/retail/Calculators-WarrantsCalculator2/p-2878012/pc-4/dm-TabPanel/c-0

Artikel DAH met uitleg over Warrants: https://www.deaandeelhouder.nl/columns/inspelen-op-een-koersbeweging-met-warrants/

Artikel DAH met uitleg over short Burry: https://www.deaandeelhouder.nl/columns/burry-gaat-short-what-else-is-new/

Uitleg video SG: https://youtu.be/H6z-6Ukr4VE

Brochure Warrants: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/827/37/210519-BRO-Warrants-NL-Web.pdf

Factsheet Warrants: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/100/583/210701-BRO-Warrant-factsheet.pdf

Productinformatie: https://sgbeurs.nl/academy/productinformatie/warrant

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers in Nederland die voldoende kennis en ervaring hebben om de kenmerken van deze producten te begrijpen en de risico’s ervan in te schatten. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van het uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: deze video heeft een commercieel karakter.

De inhoud van deze video is niet opgesteld, bewerkt, gecontroleerd of gevalideerd door Société Générale. De juistheid, volledigheid of relevantie van verstrekte informatie is niet gegarandeerd. Société Générale kan niet aansprakelijk worden gehouden (in nalatigheid of anderszins) voor enig direct of indirect verlies, schade, kosten of nadeel voortvloeiend uit het gebruik van deze video of de inhoud ervan en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, hetzij direct hetzij indirect, uitdrukkelijk of impliciet, contractueel, uit onrechtmatige daad, wettelijk of anderszins, in verband met de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie of voor enige hierin vervatte opinie of voor enige fouten, weglatingen of onjuiste verklaringen in deze video.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.