Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

De Aandeelhouder Podcast Afl. 5 – Is de squeeze in Tesla voorbij?

In deze podcast laten Rowan Nijboer en Nico Inberg hun gedachten gaan over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Onder andere de bizarre waardering van Tesla komt aan bod, hoe komt het dat het aandeel zover is opgelopen en is dat houdbaar voor de nabije toekomst?

Daarnaast wordt er gediscussieerd over de toekomst van de Nederlandse banken. ING, ABN AMRO en Rabobank kwamen deze week met de jaarcijfers, waarbij Rabo en ING toch nog een behoorlijke winst wisten te presenteren.

Maar: is het business model van deze banken op de lange termijn houdbaar? En hoe kijk je überhaupt tegen een aandeel aan? Is de korte termijn belangrijk of is het verstandiger om de focus op de langere termijn te richten.

Deze aflevering is ook terug te luisteren op Spotify:
https://open.spotify.com/episode/0GOVpN26D3p2uVtC0X42jP?si=-EHwHvDLQ0aQhzQcOsykHA

--------------------------------------

Nico Inberg van De Aandeelhouder.nl deelt samen met beleggingstrainer Rowan Nijboer zijn gedachten over alles wat er de afgelopen week is gebeurd op de financiële markten. Met tevens een scherpe blik op aankomende week.

DeAandeelhouder.nl is een jonge, snelgroeiende beleggerscommunity waar beleggers alle informatie die zij nodig hebben kunnen vinden. De Aandeelhouder is een wekelijks online beursmagazine dat elke zaterdagochtend op uw digitale deurmat ploft, boordevol analyses, kooptips, achtergrondverhalen en interviews.

DeAandeelHouder is een nieuwswebsite waar u al het financiële nieuws kunt vinden. Met columns, video’s, aandelenanalyses en nieuwsberichten blijft u altijd op de hoogte en ontvangt u via gepersonaliseerde e-mails de laatste nieuwtjes over uw eigen aandelen.

Op zaterdag is er De Aandeelhouder op Zaterdag, waar u voor slechts €8,25 per maand kooptips, achtergrondinformatie en duiding krijgt.

U kunt zich inschrijven voor De Aandeelhouder op Zaterdag via https://www.deaandeelhouder.nl/abonnementen.

Wanneer u zich abonneert op ons youtube-kanaal ontvangt u automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

#aandelen #beleggen #investeren

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!