AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Video

maandag, 15 februari 2021 09:22

Dé 11 nieuwste kooptips en beleggingstrends voor beleggers in 2021

Nico Inberg en Albert Jellema zijn uw ogen en oren op de beurs en geven hun ideale opstelling om dit jaar een perfect rendement te maken.
Na als een speer uit de startblokken te zijn geschoten valt de beurs nu wat terug. De AEX staat op een plus van ruim 2% dit jaar.

Onderliggend is er een hoop actie bij veel geshorte aandelen die meer dan verdubbelen door een short squeeze. Aan de andere kant zijn er veel aandelen die helemaal uit de gratie raken na een fantastische run in 2020.

Er valt dus weer genoeg te beleven op de beurs! Met de start van de vaccinaties, de lockdowns in veel landen, Brexit dat achter ons ligt en een pro-Europese president in het Witte Huis heeft een belegger genoeg om zich het hoofd over te breken in 2021.

Maar waar moet u nu in beleggen? Het is belangrijker dan ooit te beleggen in de juiste aandelen en trends! Zo daalde publiekslieveling Adyen met -9% in 2021, Heineken met -6% en Pharming met -8%. Aan de andere van de medaille staan ASML +13%, ASMI +19% en PostNL +22%.

In dit webinar bespreken Nico Inberg van DeAandeelHouder.nl en Albert Jellema van ProBeleggen.nl 6 nieuwe aandelen kooptips en vijf trends met ETFs voor 2021.

Welke aandelen en trends bieden nu het meeste perspectief op een fantastisch rendement? Daarnaast staan Nico en Albert stil bij het enige online Beursmagazine van Nederland “De AandeelHouder op Zaterdag”. Perfect voor de gevorderde en beginnende belegger. Het magazine biedt u houvast en begeleiding op de beurs!

Na afloop heeft u elf concrete beleggingstips op zak en weet u welke aandelen en trends volgens Nico en Albert gaan renderen in 2021.

------------------------------

DeAandeelHouder is een nieuwswebsite waar u al het financiële nieuws kunt vinden. Met columns, video’s, aandelenanalyses en nieuwsberichten blijft u altijd op de hoogte en ontvangt u via gepersonaliseerde e-mails de laatste nieuwtjes over uw eigen aandelen.

Op zaterdag is er De Aandeelhouder op Zaterdag, waar u voor slechts €8,25 per maand kooptips, achtergrondinformatie en duiding krijgt.

U kunt zich inschrijven voor De Aandeelhouder op Zaterdag via https://www.deaandeelhouder.nl/abonnementen.

Wanneer u zich abonneert op ons youtube-kanaal ontvangt u automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

#aandelen #beleggen #investeren

De Aandeelhouder TV

april 1, 2023

ECB in spagaat, bankencrisis en Big Tech rally op de beurs. Wat mot je er mee?

maart 31, 2023

AEX Maandafsluiting Maart – 31mrt23

maart 31, 2023

Dividendaandelen best keuze

maart 31, 2023

Podcast #117 | OCI, Pharming, Philips en Ebusco

maart 31, 2023

Sterk kwartaalslot AEX | 31 maart 2023 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
01 apr 08:50 Nico Inberg

Uitgelekt: BBB gaat vermogensrendementsheffing afschaffen!

30 mrt 11:40 Redactie

Live: Pharming, Philips, OCI, AMG

29 mrt 16:12 Jordy Beuving

Aandelen Alibaba knallen 15% omhoog