Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

BESI omhoog: Apple chip met Hybrid Bonding?

In deze video meer uitleg over de plotselinge koersstijging bij aandelen van chipmachineproducent BE Semiconductor Industries (BESI). Morgan Stanley verwacht dat TSMC de AI-chips van Apple gaat produceren met de Hybrid Bonding technologie van BESI. Beleggers reageren enthiousast. In deze video alles wat je moet weten.

Zelf inspelen op een koersstijging (of daling) van BE Semiconductor Industries? Dat kan middels een factor. Hieronder meer informatie en handige links.

Overzicht beschikbare factors BE Semiconductor Industries: https://beurs.societegenerale.nl/product-search/factors/all-assettypes/be%20semiconductor%20industries%20nv

Beleggersdag BESI video: https://youtu.be/9hjcecMEwk8
Kwartaalcijfers BESI video: https://youtu.be/pLgDj2UQsXs
BESI 25% lager video: https://youtu.be/FniVuqfuhG4

Artikel uitleg werking factors: https://www.deaandeelhouder.nl/columns/beleggen-in-factors-zo-werkt-het/

Brochure Factor: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/430/86/220218-BRO-Factors.pdf

Factsheet Factor: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/101/094/220218-BRO-Factor-factsheet-web.pdf

Veelgestelde vragen Factor: https://beurs.societegenerale.nl/academy/vraag-antwoord/factor

Productinformatie Factor: https://beurs.societegenerale.nl/academy/productinformatie/factor

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers in Nederland die voldoende kennis en ervaring hebben om de kenmerken van deze producten te begrijpen en de risico’s ervan in te schatten. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van het uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: deze video heeft een commercieel karakter.

De inhoud van deze video is niet opgesteld, bewerkt, gecontroleerd of gevalideerd door Société Générale. De juistheid, volledigheid of relevantie van verstrekte informatie is niet gegarandeerd. Société Générale kan niet aansprakelijk worden gehouden (in nalatigheid of anderszins) voor enig direct of indirect verlies, schade, kosten of nadeel voortvloeiend uit het gebruik van deze video of de inhoud ervan en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, hetzij direct hetzij indirect, uitdrukkelijk of impliciet, contractueel, uit onrechtmatige daad, wettelijk of anderszins, in verband met de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie of voor enige hierin vervatte opinie of voor enige fouten, weglatingen of onjuiste verklaringen in deze video.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.