Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

AKZO mag rebounden – 19jun24

Daily Charts Video Coaching met elke dag nabeurs een duiding van de AEX- en DAX dagchart op basis van technische analyse door Nico Bakker. Bovendien een extra Technische Tip van een charttechnisch interessant fonds. Op vrijdagen worden de weekcharts van AEX, BEL20 en DAX geduid.
Nico Bakker heeft een positie in de AEX, Nico Bakker heeft geen positie in BEL20 noch in de DAX,, noch in het extra besproken fonds.
Nico Bakker is technisch analist en gelieerd aan BNP Paribas Markets. Dagelijks volgt hij de koersgrafieken op de financiële markten en signaleert kansen en bedreigingen voor actieve beleggers die de beleggingsproducten van BNP Paribas Markets overwegen.
Volg Nico op YouTube met zijn dagelijkse beschouwing na het slot van de beurs, via zijn wekelijkse Bakkers Lunch Webinar op donderdagen, zijn Bakkers Bull / Bear Webinars dat op de derde maandag van de maand wordt uitgezonden of via al zijn geschreven nieuwsbrieven en publicaties op de website van BNP Paribas Markets. Tenslotte: Nico is ook dagelijks actief op X.
Bent u nog niet goed bekend met technische analyse en de methodiek van Nico Bakker? Volg dan zijn serie van basisvideo’s en houd zijn tutorials bij de hand. Alle relevant links volgen hieronder.
Basisvideo’s: https://www.bnpparibasmarkets.nl/TA/tutorials/technische-analyse-de-basis/
Aanmelden nieuwsbrieven: https://www.bnpparibasmarkets.nl/nieuwsbrieven/
Webinars: https://www.bnpparibasmarkets.nl/webinars/
Publicaties Nico Bakker inclusief Tutorials mbt nieuwsbrieven: https://www.bnpparibasmarkets.nl/TA/
X (voormalig Twitter): @TheDailyTurbo

Disclaimer:
Nico Bakker is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A. (www.bnpparibasmarkets.nl) en ontvangt in die hoedanigheid een vergoeding. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven diens technische mening weer over het betreffende item in de hoedanigheid van technisch analist en consultant. De beloning van BTAC, Bakker staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.
Lees hier de disclaimer ten aanzien van beleggingsaanbevelingen die op dit document van toepassing is: https://www.bnpparibasmarkets.nl/disclaimerbeleggingsaanbevelingen

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.