Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Technische analyse BEL20 index & aandeel AMD

Technische analyse BEL20 index & aandeel AMD
8 jul 2024 om 11:15

Estimated reading time: 2 minutes In de wekelijks terugkerende technische analyse bespreken we de BEL 20 index op basis van de grafiek. Daaronder bespreken we altijd één los aandeel of losse index op basis van technische analyse. Meer informatie over de werking van technische analyse leest u in het LYNX Kennisportaal.Technische analyse BEL20 index (BEL20) De BEL20 index vertoont momenteel sterke technische signalen van een aanhoudende bullmarkt. De index ligt boven zowel het 50-daags als het 200-daags exponentieel gemiddelde, wat duidt op een positieve marktdynamiek op zowel korte als lange termijn. Recentelijk werd een hogere bodem gevormd, wat toenemende vraag naar de Belgische beurs bevestigt. Het recente weerstandsniveau rond 4.048,9 … Lees het hele artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: Schrijf u nu in om dagelijks het laatste beursnieuws te ontvangen via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.