Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Technische analyse AEX index & aandeel Target

Technische analyse AEX index & aandeel Target
1 jul 2024 om 12:24

In de wekelijks terugkerende technische analyse bespreken we de AEX index op basis van de grafiek. Daaronder bespreken we altijd één los aandeel of een losse index op basis van technische analyse. Meer informatie over de werking van technische analyse leest u in het LYNX Kennisportaal. Korte termijn technische analyse: AEX index (EOE) Aandelenbeurzen in de Verenigde Staten en Nederland hebben een sterk eerste half jaar achter de rug. De afgelopen week kwam de rally in het aandeel Nvidia tot stilstand, maar dit leidde vooralsnog niet tot een totale uitverkoop. In Nederland zien we de AEX index slechts stabiliseren binnen de stijgende trend. Sinds de analyse van vorige week is er niet echt veel veranderd. De zomer lijkt ook voor lagere … Lees het hele artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: Schrijf u nu in om dagelijks het laatste beursnieuws te ontvangen via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.