Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Rivian spurt hoger en economen positief over China

Rivian spurt hoger en economen positief over China
26 jun 2024 om 05:35

De beursindexen sloten dinsdag gemengd. De S&P 500 steeg met 0,39% tot 4.469 punten, de Nasdaq Composite steeg met 1,26% tot 13.717 punten, terwijl de Dow Jones met 0,76% daalde tot 33.112 punten. Ook de Russell 2000 ging gebukt onder een daling van 0,42% tot 1.822 punten. Een stijging in grote technologieaandelen en een sterker dan verwacht consumentenvertrouwen in de VS voor juni ondersteunden deze trend. Op sectorniveau klommen de media- en entertainmentsector en de halfgeleidersector het sterkst. De vastgoed- en materialensector daalden het meest. Fed-functionaris Bowman maakte opmerkingen die als negatief voor de aandelenmarkt werden beschouwd door te wijzen op risico’s voor inflatie en het uitsluiten van renteverlagingen dit jaar, … Lees het hele artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: Schrijf u nu in om dagelijks het laatste beursnieuws te ontvangen via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.