Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel DSM-Firmenich

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel DSM-Firmenich
14 jun 2024 om 08:47

 Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor DSM-Firmenich verhoogd van 125,00 euro naar 130,00 euro, met handhaving van het koopadvies. Dit bleek uit een rapport van de bank.

De beleggersdag van 3 juni bevestigde het vertrouwen dat Deutsche Bank heeft in het ‘winstmomentum’ van het bedrijf en vooral het ‘executievermogen’ van het management, hetgeen cruciaal is voor een herwaardering van het aandeel, volgens de analisten.

Het strategische plan en de doelstellingen van het speciaalchemiebedrijf lopen tot en met 2028, wat voor sommige beleggers wel erg toekomstgericht is. Deutsche Bank benadrukte echter dat het management zich sterk inzet om al in het lopende jaar resultaten te boeken.

De inspanningen van het management zijn onder meer gericht op kostenbesparingen en een sterke focus op het realiseren van autonome groei, ondersteund door synergieën, innovatie, portfolio-upgrades en aantrekkende marktomstandigheden, aldus Deutsche Bank. 

Het aandeel DSM-Firmenich sloot donderdag in Amsterdam op 98,52 euro.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.