Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ForFarmers past financiële doelstelling aan.

ForFarmers past financiële doelstelling aan.
17 nov 2022 om 07:49

ForFarmers heeft de strategie voor 2025 op een aantal punten aangescherpt, naar eigen zeggen om beter te kunnen inspelen op de snel veranderende marktomstandigheden’ Dit bleek donderdag uit een persbericht van de producent van veevoer.

ForFarmers streeft nu naar een geconsolideerd rendement op het gemiddeld geïnvesteerd vermogen van ten minste 10 procent in 2025, onverwachte gebeurtenissen buiten beschouwing gelaten.

De onderneming doet afstand van de jaarlijkse doelstellingen voor de ontwikkeling van de onderliggende EBITDA, gezien de veranderende markten. ForFarmers wees op belangrijke beleidsmatige beslissingen die aanstaande zijn en de aanhoudende geopolitieke en macro-economische onzekerheden.

Het dividendbeleid blijft gelijk en is erop gericht een contant dividend uit te keren van tussen de 40 procent en 60 procent van de onderliggende winst na belasting.

Strategie en principes

ForFarmers legt meer verantwoordelijkheid bij het lokale management om dichter op de markt te kunnen opereren. Daarnaast komt er een accent te liggen op een gedifferentieerd productaanbod en duurzame oplossingen. Ook wil ForFarmers zich richten op de samenwerking tussen de ketenpartijen in de verschillende markten en op prijsbeleid.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Alfen

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.