Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Musk toch niet in bestuur Twitter

Musk toch niet in bestuur Twitter
11 apr 2022 om 07:43

(ABM FN) Tesla-topman Elon Musk heeft besloten om toch niet in het bestuur van Twitter te stappen. Dit meldde CEO Parag Agrawal van Twitter zondagavond.

De aankondiging van Agrawal komt nadat Musk een heel weekend zijn kritiek uitte op het social media-platform en er bovendien grapjes over maakte. Zo vroeg hij zijn 81 miljoen volgers of Twitter op sterven na dood was en merkte hij op dat bekende Twitteraars, onder wie Justin Bieber en Taylor Swift, bijna nooit meer een bericht plaatsen.

Agrawal zegt dat het bestuur veel gesprekken heeft gevoerd met Musk over de toetreding tot het bestuur. De topman zegt Musk met open armen te hebben ontvangen, maar dat er wel van hem werd verwacht om in het beste belang van het bedrijf en aandeelhouders te acteren.

Musk zou vanaf afgelopen zaterdag bestuurslid zijn, maar de Tesla-topman deelde dezelfde morgen nog mee toch niet in het bestuur te willen stappen. 

“Ik denk dat dit de beste keuze is”, aldus Agrawal. De topman zegt wel de input van aandeelhouders te blijven waarderen, of ze nu in het bestuur zitten of niet. “Elon is onze grootste aandeelhouder en we blijven open staan voor zijn input”, aldus Agrawal.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Aperam

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.