AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel NX Filtration

Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel NX Filtration
28 feb 2022 om 07:53

Berenberg heeft maandag het koersdoel voor NX Filtration verhoogd van 17,00 naar 18,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Andreas Markou merkte op dat NX Filtration een leidende positie heeft op het gebied van technologie voor waterbehandeling. Het bedrijf boekt sterke vooruitgang in het vermarkten van zijn technologie en het versterken van zijn marktpositie, terwijl ook de productiecapaciteit wordt verhoogd, aldus Markou.

NX boekte in 2021 nog een omzet die 14 procent hoger uitviel dan waar de consensus rekening mee hield, waarbij de cijfers volgens de analist over de brede lijn sterk waren. Vooral over de commerciële uitrol van producten en het aantal nieuwe projecten is Markou te spreken.  

"De sterke prestaties en een roadshow met het bestuur, zorgen ervoor dat we nog meer vertrouwen hebben gekregen in de unieke technologie van NX", aldus de analist.

De omzetramingen voor 2022 en 2023 werden door Berenberg met respectievelijk 12 en 4 procent verhoogd en als gevolg ging ook het koersdoel omhoog.

Het aandeel NX Filtration sloot vrijdag op 10,86 euro.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers NX Filtration

*

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!