Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Overname GeoJunxion door NPRM van de baan

Overname GeoJunxion door NPRM van de baan
6 jan 2022 om 20:30

NPRM en GeoJunxion hebben geen overeenstemming weten te bereiken over de voorwaarden van een overname van GeoJunxion door NPRM. Dit meldden de twee bedrijven donderdag nabeurs in een gemeenschappelijk persbericht.

De twee bedrijven kondigden gezamenlijk de staking van de biedingsprocedure aan en meldden na constructief overleg tot de conclusie gekomen te zijn dat er geen overeenstemming kon worden bereikt over de voorwaarden van het geuite voornemen van NPRM om een bod uit te brengen op alle uitstaande aandelen van de kaartenspecialist, voorheen bekend als AND.

NPRM zal daarom geen vervolg geven aan de bieding en trekt zich terug, aldus de twee bedrijven.

De twee concern meldden dat tijdens het overleg is gesproken over mogelijkheden tot operationele samenwerking tussen de twee bedrijven. “Deze mogelijkheden zullen de komende tijd worden geïnventariseerd en waar mogelijk verder worden uitgewerkt. Partijen hopen op een vruchtbare samenwerking op diverse terreinen”, zeiden de twee bedrijven. 

“Op termijn sluiten beide partijen  verdere mogelijkheden tot samenwerking niet uit”, voegden zij toe.

NPRM bracht op 22 december een bod uit en wilde per 4 aandelen GeoJunxion 1 aandeel NPRM betalen. De raden van bestuur en toezicht van GeoJunxion gaven eind december al aan dit bod te laat te vinden.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.