Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

CM.com optimistisch gestemd voor 2021

CM.com optimistisch gestemd voor 2021
14 dec 2021 om 07:55

CM.com verwacht dat de omzet dit jaar aan de bovenkant van de eerder afgegeven bandbreedte zal uitkomen. Dat maakte het mobiele betaal- en communicatieplatform dinsdagochtend bekend.

CM.com gaf al aan op een jaaromzet van 220 tot 240 miljoen euro te mikken. Nu denkt het bedrijf dus aan de bovenkant van deze bandbreedte uit te zullen komen.

Verder liet het platform weten in onderhandeling te zijn over de overname van Building Blocks, een bedrijf dat zich richt op kunstmatige intelligentie voor de consumentenmarkt.

In de afgelopen drie jaar wist Building Blocks een jaarlijks terugkerende omzetgroei van gemiddeld 97 procent te behalen en boekt momenteel een omzet van circa 4 miljoen euro. De overname moet dan ook een verdere stijging van de omzet en de brutomarges van CM.com ondersteunen.

Building Blocks werd in 2013 opgericht en heeft verschillende kantoren in Nederland. Er werken 40 mensen voor het bedrijf.

De overname zal worden gefinancierd met aandelen en cash, maar het is nog niet duidelijk wat de exacte verhouding zal zijn. CM.com verwacht in het eerste kwartaal van 2022 de overname af te kunnen ronden.

Liever wat actiever handelen?

Bekijk hier het aanbod van instrumenten voor het aandeel CM.com


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers CM.COM

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.