Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Lousewies van der Laan voorzitter Consumentenbond

Lousewies van der Laan voorzitter Consumentenbond
6 nov 2021 om 16:19

DEN HAAG (ANP) – Voormalig D66-politica Lousewies van der Laan (1966) is gekozen tot voorzitter van de Consumentenbond. Ze volgt Pieter Broertjes, de burgemeester van Hilversum, op.

Van der Laan was Europarlementariër voor D66 en fractievoorzitter van die partij in de Tweede Kamer. Ze is directeur van Transparency International Nederland, de Nederlandse afdeling van de wereldwijde anticorruptie-organisatie. De Consumentenbond noemt haar “een ervaren manager, toezichthouder en bestuurder op internationaal en Europees niveau”.

Voor vertrekkend voorzitter Pieter Broertjes heeft de Consumentenbond een bijzonder cadeau. Alle minima in Hilversum krijgen een gratis jaarlidmaatschap van de Consumentenbond. “Onze achterban bestaat over het algemeen niet uit minima, terwijl we die groep veel te bieden hebben in de vorm van vergelijkers, collectieven en tests. Dat helpt immers bij geld besparen. Met dit cadeau brengen we twee grote liefdes van Broertjes, de Consumentenbond en Hilversum, bij elkaar”, aldus Sandra Molenaar, directeur van de Consumentenbond.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.