Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – ‘buy the dip?’

TA van Edward Loef – ‘buy the dip?’
20 sep 2021 om 17:32

Drie weken in september zijn voorbij en de negatieve reputatie lijkt te zullen worden bevestigd.

Dow Jones Industrial Average op uurbasis + relatieve sterkte index (RSI)

Dow Jones Industrial Average op uurbasis + relatieve sterkte index (RSI)In de afgelopen weken krijgt het onderwerp hoogtevrees in de financiële media steeds vaker aandacht. De Dow Jones Industrial Average is de bekendste beursgraadmeter ter wereld en lijkt daarom een goede barometer om de hoogtevrees te duiden. Van hoogtevrees is deze maand pas enig zichtbaar bewijs. De koersgrafiek toonde tot medio augustus hogere toppen en hogere bodems, maar na een korte koersreactie faalde de opleving eind augustus/begin september om een nieuw record te vestigen. Bij een koersniveau rond 34.700 werden bodems gevormd, maar een test van de bodem in juli lijkt bij 33.800 spoedig in zicht. De relatieve sterkte index (RSI) blijkt op uurbasis onder 30 ‘oversold’. Het wachten is op een positieve uurcandle bij een RSI onder 30 om ‘buy the dip’ een kans te geven.

FlowTraders op weekbasis vanaf juli 2015

FlowTraders op weekbasis vanaf juli 2015Het beursgenoteerde Flow Traders (FLOW) is een belangrijke dienstverlener op het gebied van ‘market making’ en arbitrage met ETF’s. Hoe groter de handelsvolumes en bew

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.