Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Microsoft stelt terugkeer naar kantoor voor onbepaalde tijd uit

Microsoft stelt terugkeer naar kantoor voor onbepaalde tijd uit
9 sep 2021 om 18:01

REDMOND (ANP/BLOOMBERG) – Het Amerikaanse softwareconcern Microsoft stelt de terugkeer van personeel naar zijn kantoren in de Verenigde Staten voor onbepaalde tijd uit vanwege de opmars van de Delta-variant van het coronavirus. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de Amerikaanse kantoren van Microsoft op 4 oktober weer volledig geopend zouden worden.

“Gezien de onzekerheid rond corona hebben we besloten af te zien van het geven van een nieuwe datum voor volledige heropening van onze kantoren in de VS”, aldus een verklaring. Het bedrijf zegt zo snel mogelijk weer te willen openen, afhankelijk van de gezondheidsrichtlijnen van de overheid. Microsoft stelt de werknemers dan dertig dagen van tevoren op de hoogte wanneer ze geacht worden weer op kantoor terug te keren.

Ook andere grote Amerikaanse technologiebedrijven als Apple, Google en Facebook hebben aangekondigd de verplichte terugkeer van het personeel naar kantoor uit te stellen vanwege het stijgende aantal besmettingen met de Delta-variant.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.