Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Beren in Bed Bath & Beyond

TA van Edward Loef – Beren in Bed Bath & Beyond
8 sep 2021 om 17:12

Eind vorige maand bleken de meme-aandelen weer populair. Het meme-aandeel Bed Bath & Beyond valt nu echter uit bed.

Bed Bath & Beyond vanaf 2020

Bath & Beyond vanaf 2020

Vorige maand werden weer flinke koersstijgingen gesignaleerd in een aantal populaire ‘meme-aandelen’. Daghandelaren zitten met hun neus tegen het beursscherm gedrukt, maar kunnen hierdoor het grotere geheel uit het oog verlies. In de koersontwikkeling van het meme-aandeel Bed Bath & Beyond (BBBY) doen zich weliswaar spectaculaire rallies voor, maar de indruk neemt na de koersdaling deze maand toe dat beleggers hun hausseposities liever van de hand doen. Er tekent zich een dalend trendkanaal af, terwijl een stijgende steunlijn zojuist is gesneuveld. Zo scherp als het aandeel Bed Bath & Beyond kan stijgen, kan het waarschijnlijk nog sneller en krachtiger dalen. Er is voldoende neerwaartse ruimte om te mijmeren over veel lagere koersniveaus onder $ 25.

Netflix (NFLX) breekt uit trading range

Netflix (NFLX) breekt uit trading range

De beursmaand september heeft de reputatie onder aandelenbeleggers om met verkoopdruk rekening te houden. Het kan daarom geen kwaad om extra kritisch en selectief te werk te gaan. Denk hierbij aan direct verl

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.