Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Communicatieplatform Trengo haalt 31 miljoen aan investeringen op

Communicatieplatform Trengo haalt 31 miljoen aan investeringen op
1 sep 2021 om 04:00

UTRECHT (ANP) – Communicatieplatform Trengo heeft in een investeringsronde 31 miljoen euro opgehaald. Met het geld wil de snelgroeiende Utrechtse onderneming met zeventig medewerkers sneller internationaal uitbreiden en nieuw talent aantrekken, maakte Trengo bekend. Het in 2017 opgerichte bedrijf verwacht eind volgend jaar ruim tweehonderd medewerkers te hebben.

Via een onlineplatform biedt Trengo bedrijven de mogelijkheid om verschillende communicatiekanalen samen te voegen, zodat bijvoorbeeld WhatsApp en de berichtenfunctie van Instagram vanuit één programma kunnen worden bediend. Dit verbetert volgens het bedrijf de klant- en teamcommunicatie. “Het biedt organisaties wereldwijd een eenvoudigere, efficiëntere en consistentere manier voor alle communicatie”, aldus oprichter Patrick Meutzner bij de bekendmaking.

Trengo heeft in totaal meer dan 2000 klanten verdeeld over zestig verschillende landen. Het aantal klanten is in een jaar tijd verdriedubbeld. Onder de gebruikers van het platform zijn autoverhuurbedrijf Europcar en smartphonefabrikant OPPO.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Besi

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.