Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Google stelt verplichte terugkeer naar kantoor uit

Google stelt verplichte terugkeer naar kantoor uit
31 aug 2021 om 18:36

MOUNTAIN VIEW (ANP/BLOOMBERG) – Techconcern Google, onderdeel van Alphabet, stelt de verplichte terugkeer van zijn personeel naar kantoor uit. Reden voor de vertraging is de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen met de Delta-variant wereldwijd.

Google-personeel mag tot zeker 10 januari kiezen of het al dan niet op kantoor werkt, schreef Alphabet-topman Sundar Pichai in een memo aan de medewerkers. Werknemers wereldwijd zullen dertig dagen van tevoren op de hoogte worden gesteld wanneer ze geacht worden weer op kantoor terug te keren. Een datum werd niet genoemd.

“Na 10 januari, zullen we landen en locaties in staat stellen om te bepalen wanneer ze stoppen met het vrijwillig thuiswerken op basis van lokale omstandigheden, die sterk variëren tussen onze kantoren”, schreef Pichai. Google stelde eerder een verplichte terugkeer naar zijn kantoren uit tot 18 oktober.

Het besluit van Google om terugkeer naar kantoor opnieuw uit te stellen, is vergelijkbaar met eerdere beslissingen van sectorgenoten. Facebook heeft Amerikaanse werknemers onlangs verteld dat ze tot januari niet terug hoeven te keren naar kantoor. Ook Apple nam een soortgelijk besluit.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Bank Of America

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.