AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Fed komt niet bijeen in Jackson Hole, symposium nu via internet

Fed komt niet bijeen in Jackson Hole, symposium nu via internet
21 aug 2021 om 09:26

JACKSON HOLE (ANP/BLOOMBERG) - De jaarlijkse bijeenkomst van de Federal Reserve (Fed) later deze maand wordt een samenkomst via internet. Het risico op coronabesmettingen in het plaatsje in de Amerikaanse staat Wyoming is volgens de organisatoren te groot. Traditioneel wordt het evenement gehouden in de vallei Jackson Hole, bij het bergachtige Grand Teton National Park.

Voorzitter Jerome Powell van de Federal Reserve houdt op 27 augustus een toespraak over economische vooruitzichten. Daarbij zal de aandacht in het bijzonder uitgaan naar de inflatiestrategie van de Fed. Een beleidsmaker van de Amerikaanse koepel van centrale banken zei eerder deze maand dat ze niet verwacht dat tijdens de bijeenkomst wordt bekendgemaakt dat de coronasteun wordt afgebouwd.

Het symposium van de Fed vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 28 augustus.

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!