Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – De rek is eruit…

TA van Edward Loef – De rek is eruit…
11 mei 2021 om 16:30

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


De vraag op 22 april dit jaar luidde: “Zit er nog rek in technologiewaarden?†De semiconductorsector geeft antwoord.

iShares Philadelphia Semiconductor ETF (SOXX)

iShares Philadelphia Semiconductor ETF (SOXX) 11-05-2021Op 22 april dit jaar bleken de aandelen BE Semiconductor Industries, ASM International en ASML Holding tot de best presterende AEX-fondsen te behoren. Mede gelet op de langetermijn stijgende wig in de Europese DJ Stoxx 600 Europe Technologie Sector, werd een laat stadium geanalyseerd in de stijgingsfase. De dubbele top in de afgelopen maanden en in het bijzonder het koerspatroon in de afgelopen drie dagen duidt op een trend omkeer in de semiconductorsector. De beurskoers van de SOXX-ETF in de Verenigde Staten suggereert nu dat de positieve rek eruit is.

ASML Holding vanaf 2020 (log-schaal) + Fibonacci-retracements

ASML Holding vanaf 2020 (log-schaal) + Fibonacci-retracements 11-05-2021Trendvolgers weten dat de echte trends tijd nodig hebben om zich te ontwikkelingen. In het aandeel ASML Holding blijkt de trend bezien vanuit de bodem in maart vorig jaar opwaarts gericht. De dagelijkse koersrimpelingen tellen op tot de grotere golfbewegingen. Market timers staan dagelijks op scherp om stijgende of dalende golven actief te bespelen. Terwijl de grote golfbeweging nog

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.