Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

De AEX-index in een broadening formation & Spotify veert op vanaf de steun

De AEX-index in een broadening formation & Spotify veert op vanaf de steun
10 mei 2021 om 13:26

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Korte termijn Technische Analyse AEX: daggrafiek

Sinds de technische analyse update van vorige week is er niet veel veranderd. De AEX-index stabiliseert al enkele weken rond de 710 punten. Binnen deze zijwaartse bandbreedte vinden af en toe wat uitschieters plaats. Hierdoor zijn de toppen de afgelopen tijd telkens nipt hoger komen te liggen.

Afgelopen vrijdag scherpte de Amsterdamse beurs nog zijn record aan met een koers van 619,29 punten, maar van een echte valide uitbraak was geen sprake. Aan de onderkant hebben we ook twee uitschieters gezien. Op 20 april naar 699 punten en op 4 mei naar 695,71 punten. Telkens werden deze dips echter weer snel opgekocht.

Rond 690 punten ligt nog altijd een sterk steunniveau dat eerder dit jaar op 16 februari een weerstand vormde. Bovendien beweegt de AEX-index nog altijd keurig boven het 55-daags voortschrijdende gemiddelde(blauwe lijn) wat aangeeft dat de korte termijn trend nog altijd opwaarts is.

Toch zal de AEX-index krachtig boven de weerstand rond 719 punten moeten uitbreken om de stijging een vervolg te geven.. Hiervoor willen we een slotstand zien dat ruim boven de voorgaande top ligt en het liefst direct de volgende dag een v

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.