Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beste duurzame aandelen – Beleggen in de nieuwe energiereuzen

Beste duurzame aandelen – Beleggen in de nieuwe energiereuzen
23 apr 2021 om 09:57

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Beleggen in duurzame aandelen was in 2020 ongekend populair en heeft een uitstekend rendement opgeleverd. Momenteel doen de waterstof- en elektrische aandelen een stapje terug, zakt de hype wat weg en worden de ‘mannen weer van de jongetjes’ onderscheiden.

Wie zijn de echte winnaars in deze sector? En welke bedrijven nemen straks het stokje over van de oude energiegiganten? In dit artikel bespreken we de ontwikkelingen op het gebied van schone energie, van zonnepanelen tot windmolens. Welke bedrijven staan aan de vooravond van een wereldwijde revolutie? We kijken naar de beste duurzame aandelen.

De onderwerpen over duurzame aandelen die in dit artikel worden besproken: 

  • Noodzaak duurzame energie
  • Klimaatplannen Joe Biden
  • Hernieuwbare energiebronnen
  • Beste duurzame aandelen

Noodzaak van alternatieve energiebronnen

Duurzame aandelen waren ongetwijfeld de best presterende aandelen van 2020. De aandelenkoersen van bedrijven die zich bezighouden met alternatieve energiebronnen hebben spectaculaire stijgingen laten zien. De coronacrisis maakte duidelijk dat hernieuwbare energiebronnen beter bestand waren tegen de coronamaatregelen. De vraag naar sch

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.