Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ECB aan zet & Ryanair voorspelt rooskleurige toekomst

ECB aan zet & Ryanair voorspelt rooskleurige toekomst
22 apr 2021 om 07:53

De Amerikaanse indices konden gisteren goed herstellen van de koersdaling de dag voordien. De brede S&P 500 index steeg 0,93% tot 4.173 punten. We zagen hetzelfde verhaal voor de Nasdaq 100 en de Dow Jones met respectievelijk plus 0,91% en 0,93% op de borden. De sterkste sectoren waren energie-, grondstoffen- en financiële sector. Bij de sterkste Amerikaanse aandelen zagen we o.a. Intuitive Surg en Moderna. De futures van de respectievelijke Amerikaanse indices zijn overnight status quo gebleven. Het optimisme onder de Amerikaanse en Europese beleggers sijpelde door naar de Aziatische markten waar Australië, China en Japan de handelsdag positief konden afsluiten.

Koers Nasdaq

Topman Ryanair voorspelt winst

De welbespraakte Michael O’Leary, CEO van de Ierse prijsbreker, voorspelt dat ze het huidig fiscale jaar ongeveer break-even zullen afsluiten. Zo’n gedurfde uitspraken hebben we nog niet gehoord van andere luchtvaartmaatschappijen. De CEO van Ryanair boezemt zo vertrouwen in bij de aandeelhouders. Volgens O’Leary zal 2023 een zeer goed jaar worden. De kostenbesparingen die werden doorgevoerd in het licht van de pandemie, zullen ervoor zorgen dat 2023 een zeer winstgevend

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.