Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Eerste beursdag Coinbase ging er volatiel aan toe & Europa opent lager

Eerste beursdag Coinbase ging er volatiel aan toe & Europa opent lager
15 apr 2021 om 08:03

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


De S&P 500 deed gisteren een stapje terug richting 4.124 punten. Het resultaat kwam te liggen op min 0,41%. Ook Nasdaq dook omlaag na het behalen van een nieuwe all-time high. De technologie-index sloot 1,31% lager op 13.803 punten. Sterkste aandeel uit de Nasdaq was Moderna. De Dow Jones hield zichzelf staande met een resultaat van plus 0,16%. De sluitingskoers van de Dow lag op 33.731 punten. Het aandeel Goldman Sachs was het beste aandeel uit de Dow Jones Index. In de tussentijd zoekt Biden meer en meer het bondgenootschap op van Japan. Er staat vrijdag een belangrijke meeting op het programma om de stijgende economische macht van China te counteren. Volgens dichte bronnen zal er worden gesproken over duurzame energie, 5G-internet en andere kwaliteitsprojecten.

Koers S&P 500

Aandeel Coinbase maakt de hype waar

Gisteren was het een grote dag voor Coinbase. De lang geanticipeerde IPO van de cryptobeurs Coinbase. In 2018 werd Coinbase gewaardeerd op 8 miljard dollar op basis van een financieringsronde. Gisteren liep de waardering tijdens de handelsdag op tot 112 miljard dollar. Dat is enkele veelvouden van de marktkapitalisatie van KBC en ING, bekende grootbanken in België en Nede

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.