Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Aandeel Deceuninck: de komende zeven jaar zijn cruciaal

Aandeel Deceuninck: de komende zeven jaar zijn cruciaal
15 apr 2021 om 14:34

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Deceuninck is een Belgische speler in raam- en deuroplossingen in zowel PVC als aluminium. Het bedrijf heeft een omzet van € 642 miljoen (2020) en heeft zo’n 3.660 werknemers. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in het West-Vlaamse Hooglede-Gits (nabij Roeselare). Hieronder vindt u een fundamentele analyse van het aandeel Deceuninck door beursgids Bonconsul.

De volgende onderwerpen worden besproken over het aandeel Deceuninck:

Aandeel Deceuninck | Beleggen Deceuninck | Koers Deceuninck

Het aandeel Deceuninck

Leider in West-Europa, de VS en Turkije

Het bedrijf is de #1 in de hierboven beschreven markten en de #4 voor Europa in zijn geheel. In totaal is het bedrijf echter actief in 90 landen over de hele wereld. Het zijn markten die gekenmerkt worden door vooral lokale spelers maar Deceuninck ziet ook drie globale concurrenten, alle drie van Duitse makelij. In Duitsland zelf is het bedrijf dan ook niet verwonderlijk een kleine speler.

De sterke aanwezigheid in Turkije, waar het bedrijf twee fabrieken

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.