Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – AMX-winnaars imponeren

TA van Edward Loef – AMX-winnaars imponeren
14 apr 2021 om 17:02

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


De AEX- en AMX-indices presteren afgelopen tijd min of meer gelijk. Winnaars dit jaar zijn o.a. AMG en FlowTraders.

Advanced Metallurgical Group (AMG) vanaf 2018 + 20/120-daags gemiddelden en ratio AMG/AMX

Advanced Metallurgical Group (AMG) koers vanaf 2018

De kunst van beleggen of traden met behulp van technische analyse is in aanleg eenvoudig en functioneel. Tenminste, als je niet de intentie hebt om te voorspellen. Het is al vaak geduid in deze blog, focus op voortschrijdend inzicht door te kijken naar de beurskoers ten opzichte van bijvoorbeeld een kortetermijn gemiddelde (20-daags) of langetermijn gemiddelde (120-dagen). Een beurskoers boven beide gemiddelden geeft een reden voor een ‘houden’-tactiek. Momenten van zwakte nodigen uit de ‘buy’-tactiek toe te passen. In het aandeel AMG is die ‘buy’-tactiek nu van toepassing. Fijn is ook dat sinds oktober vorig jaar AMG sterker presteert dan de AMX-index.

FlowTraders vanaf 2020 met 20/120-daags gemiddelden + ratio FLOW / AMX

FlowTraders koers vanaf 2020

Het aandeel FlowTraders en het aandeel AMG behoren tot de top-3 van best presterende aandelen dit jaar in de AMX. Het best presterende AMX-aandeel PostNL werd op 18 september en 6 oktober 2020 al technisch positief beoorde

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.