Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Instapmomenten Ford, GM & Tesla

TA van Edward Loef – Instapmomenten Ford, GM & Tesla
7 apr 2021 om 17:15

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Een technische routekaart naar explosieve winstkansen werd in de LYNX Masterclass reeks op 6 april 2021 toegelicht. Herken de instapvoorwaarden.

Ford Motor Company (F) + 20/120-daags gemiddelden + relatieve sterkte (RS) versus S&P 500 index

Ford Motor Company koers + 20/120-daags gemiddelden + relatieve sterkte (RS) versus S&P 500 index

Actieve beleggers hebben doorgaans een duidelijke bestemming voor ogen bij een investering. Denk daarbij vooral aan het realiseren van koerswinst. Koersgrafieken worden vaak als hulpmiddel misbruikt om toekomstige beurskoersen te voorspellen. Maar koersgrafieken voorspellen niet, ze tonen op elk moment wat zich nu afspeelt. Het is daarom zinvoller om voorwaarden te stellen voor aankoopmomenten. Bijvoorbeeld wanneer de beurskoers boven het afgeleide 20-daags gemiddelde kruist en dit gemiddelde boven het 120-daags gemiddelde noteert. De koersgrafiek van Ford Motor Company wijst die momenten in de grafiek aan. Goed kijken is de eerste voorwaarde.

General Motors (GM) + 20/120-daags gemiddelden + relatieve sterkte (RS) versus S&P 500 index

General Motors koers + 20/120-daags gemiddelden + relatieve sterkte (RS) versus S&P 500 index

In de koersgrafiek van General Motors kruiste het 20-daags gemiddelde eind juli vorig jaar boven het 120-daags gemiddelde. Dit is een voorwaarde om te voldoen aan stijgende trendc

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.