Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Duitse auto’s trekken de Europese kar

TA van Edward Loef – Duitse auto’s trekken de Europese kar
6 apr 2021 om 17:45

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Vorige maand – 5 maart 2021 – viel de koerssprint in Porsche en Volkswagen nogal in het oog. De beleggers moeten wel scherp blijven.

Volkswagen AG VZ op maandbasis + relatieve sterkte index

VolkswagenBeleggers in het aandeel Volkswagen AG VZ keken een maand geleden aan tegen een beurskoers op € 217,80, hetgeen een opwaartse uitbraak betekende boven de piekniveaus van de afgelopen drie jaar. In maart 2015 werd een hoogste notering gesignaleerd bij € 262,45. De slotkoers van maart 2015 werd opgemaakt bij € 247,85. De relatieve sterkte index (RSI) noteerde op maandbasis destijds 73,7. Op dit moment noteert de RSI op maandbasis 73,5 bij een beursnotering rond € 247,70. De weerstand uit 2015 kan om die reden winstnemingen uitlokken.

Porsche Automobil Holding SE op maandbasis + relatieve sterkte t.o.v. DJ Stoxx Automobile & Parts

PorscheOok beleggers in het aandeel Porsche Automobil Holding SE houden nu de handen stevig aan het stuur. In april 2015 werd een hoogste notering in het vorige decennium opgemaakt bij € 94,56. Dit koersniveau wordt bij de opmaak van deze TA-blog op de proef gesteld via een opwaartse uitbraakpoging. In het najaar van 2007 werd een h

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.