Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – DJ Transport Index voorspelt groei

TA van Edward Loef – DJ Transport Index voorspelt groei
1 apr 2021 om 17:18

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


De Amerikaanse transportindex presteerde in het eerste kwartaal van dit jaar bovengemiddeld sterk. Welke aandelen zijn hiervoor verantwoordelijk?

Dow Jones Transport Average vanaf april 2018 + relatieve sterkte t.o.v. Dow Jones Industrial Average

DJ Transport IndexDe transportsector behoort tot de meest gevoelige sectoren voor wat betreft het direct voelen van het wel en wee van de economie. Wanneer de economie aantrekt, zal de vraag naar goederen toenemen. Het feit dat de Amerikaanse transportindex is gestegen naar nieuwe hoogtepunten, illustreert een blijk van vertrouwen. Vanaf medio mei 2020 presteert de Dow Jones Transportation Average sterker ten opzichte van de Dow Jones Industrial Average. Beide indices bevinden zich op recordhoogte. Beursindices voorspellen de economie. Wall Street anticipeert op economische groei.

AVIS BUDGET GROUP (CAR) vanaf 2020

AVIDHet aandeel Avis Budget Group (CAR) is in de afgelopen 12 maanden met ruim 400% in waarde gestegen. In het eerste kwartaal van dit jaar heeft een opwaartse uitbraak plaatsgevonden boven de koerstop van februari 2020, waarna ook het stijgende trendkanaal van de afgelopen 12 maanden opwaarts werd verlaten. Klaarblijkelijk n

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.