Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Aandeel Exmar: Reddingsoperatie van een wankelend schip

Aandeel Exmar: Reddingsoperatie van een wankelend schip
26 mrt 2021 om 12:29

In België hebben we enkele zeer belangrijke havens waarin enorm veel bedrijvigheid en kwaliteit aanwezig is. Scheepvaart maakt een groot deel uit van onze economie en zorgt o.a. voor bevoorrading. In de Antwerpse haven kunt u het bedrijf Exmar vinden. Deze scheepsvaartgroep die actief is binnen de olie- en gasindustrie heeft een zeer bewogen jaar achter de rug. Het aandeel Exmar maakte grote sprongen en lijkt op zoek te zijn naar stabiliteit.

In dit artikel gaan we bekijken waarom het aandeel Exmar zo sterk is gedaald, bekijken we de activiteiten van Exmar en analyseren we de jaarresultaten van 2020.

In dit artikel komen volgende onderwerpen aan bod:

Aandeel Exmar

Koers Aandeel Exmar

Korte beschrijving van Exmar

Het aandeel Exmar (EXM) is het aandeel van de gelijknamige Antwerpse scheepsvaartgroep. Het bedrijf bestaat sinds 2003 onder de naam Exmar nadat ze zijn afgesplitst van Boelwerf.

De huidige CEO is Francis Mottrie, hij is CEO naast topman Nicolas Saverys. Deze managementconstructie is vorig jaar tot s

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.