Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Aandeel Intel: kan het een comeback maken?

Aandeel Intel: kan het een comeback maken?
25 mrt 2021 om 11:19

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Het aandeel Intel heeft de laatste jaren een zeer volatiele periode doorgemaakt. Intel heeft behoorlijk wat problemen gehad. Het bedrijf heeft veel marktaandeel verloren aan concurrenten vanwege hun te lakse aanpak en de problemen in het management heeft het aandeel Intel geen goed gedaan. Hoewel Intel een matige omzetgroei had en achterloopt op bedrijven zoals AMD en NVIDIA, is het aandeel Intel nog steeds een potentiële goudmijn als ze het tij kunnen keren en de ommezwaai kunnen maken. In dit artikel zullen we bespreken of het aandeel Intel een plaatsje verdient in uw watchlist.

Wat u in dit artikel te weten komt over het aandeel Intel:

Aandeel Intel | Beleggen in Intel | Koers Intel | Nieuws aandeel Intel

Aandeel Intel

Koers Intel: een volatiele chaos

De afgelopen twee jaar waren erg zwaar voor Intel. Het aandeel Intel had moeite om waarde te bieden aan de aandeelhouders omdat de prijs steeds op en neer ging. De volatiliteit heeft veel beleggers uit het aandeel geduwd vanwege het extra risico. Het aan

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.