Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Meest verhandelde aandelen & opties van februari 2021 – populairste aandelen bij LYNX

Meest verhandelde aandelen & opties van februari 2021 – populairste aandelen bij LYNX
5 mrt 2021 om 13:49

Wat waren de meest verhandelde aandelen en opties van februari? Met dit handige en (vanaf nu) maandelijks terugkerende overzicht ziet u waar uw mede-beleggers actief in zijn. Het overzicht dient ter inspiratie, lering en vermaak.

De onderwerpen die in dit artikel besproken worden:

Top 10 meest verhandelde aandelen

Wat zijn de meest verhandelde aandelen onder beleggers bij LYNX Nederland? En in welke opties hebben beleggers bij LYNX gehandeld? Voor de lijstjes kijken we naar het aantal klanten dat in de desbetreffende onderliggende waarde hebben gehandeld.

Dit kan interessant zijn om te zien waar mede-beleggers zich mee bezighouden, maar ook om eventueel inspiratie op te doen. We zullen eerst de top 10 meeste verhandelde aandelen behandelen. Daaronder leest u over de meest verhandelde opties.

1. Royal Dutch Shell

Shell heeft een lastig jaar achter de rug. Gedurende de coronacrisis stortte de vraag naar olie in en daalde de koers van Koninklijke olie tot historisch lage niveaus. De olieprijs zit al weken in de lift en dat pakt positief uit voor olie-aandelen. De olieprijs steeg in

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.