Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

China waarschuwt voor Amerikaanse en Europese asset bubbel – Europa start rood

China waarschuwt voor Amerikaanse en Europese asset bubbel – Europa start rood
2 mrt 2021 om 08:13

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


De beurzen in de VS zijn de week goed gestart. De brede S&P 500 kon 2,38% stijgen na de forse daling van vorige week donderdag en vrijdag. De technologie-index Nasdaq 100 won 2,89%. Het aandeel Zoom was het best presterende aandeel. Het technologiebedrijf kwam met cijfers en ging nabeurs vlot 10% hoger. In het vierde kwartaal boekte Zoom een netto-inkomen van $ 260.4 miljoen ofwel 87 cent per aandeel. Ter vergelijking, één jaar terug had zoom een netto-inkomen van $ 15.3 miljoen. De oudste Amerikaanse aandelenindex Dow Jones sloot 1,95% hoger met als sterkste aandeel Boeing. De Amerikaanse vliegtuigbouwer heeft een order binnengekregen van United Airlines Holdings. De vliegtuigmaatschappij wil 25 Boeing 737 Max vliegtuigen kopen.

Koers S&P 500

Beijing waarschuwt voor Amerikaanse en Europese asset bubbel

Terwijl we van meerdere centrale banken horen dat ze zich geen zorgen marken over eenn bubbel in de financiële markt, horen we nu het omgekeerde uit China. De Chinese regulator van de financiële sector is aan het onderzoeken op welke manier het kapitaalinstroom uit het buitenland kan managen. Na dit onderzoek werden er twee belangrijke besluiten genomen. Enerzijds verkeerd de Ch

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.