Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Reis en recreatiesector veert op

TA van Edward Loef – Reis en recreatiesector veert op
24 feb 2021 om 16:49

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Naarmate de ‘vaccinatie-tsunami’ ter bestrijding van het coronavirus dichterbij komt, zien beleggers weer brood in de reis- en recreatiesector.

DJ Stoxx Europe 600 Travel & Leisure vanaf 2017 op weekbasis + relatieve sterkte t.o.v. Stoxx600

DJ Stoxx Europe 600 Travel & Leisure

Aandelenbeleggers hebben de reputatie opportunistisch in het leven te staan. Met een positieve blik gericht op de toekomst anticiperen beleggers op een terugkeer van de vertrouwde vrijheden van voor het coranatijdperk. Sinds begin april 2020 blijkt de Europese reis- en ontspanningssector weer teruggekeerd op het netvlies van de investeerders. De stijging van de koerswaarderingen in de Travel en Leisure sector is vanaf augustus zelfs sterker dan het breder terugkerende vertrouwen (zie roze relatieve sterkte ten opzichte van de DJ Stoxx 600 index). Alle ellende wordt vergeten zodra de koers-toppen van het afgelopen jaar binnenkort worden gepasseerd. Of geldt spoedig ‘het bezit van de zaak is het einde van het vermaak?’

Air France-KLM maakt een ‘technische doorstart’ na een consolidatiefase

Air France-KLM koersgrafiek

Het aandeel Air France-KLM geeft deze week het goede voorbeeld in de AMX-index dankzij een koerssprong van bijna 8%.

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.