Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Jubileumeditie LYNX Beleggersdebat trekt ruim 15.000 kijkers

Jubileumeditie LYNX Beleggersdebat trekt ruim 15.000 kijkers
18 feb 2021 om 15:02

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Op woensdag 17 februari 2021 heeft LYNX voor het tiende jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland georganiseerd. LIVE vanuit het Bimhuis in Amsterdam gingen vier bekende beleggingsexperts met elkaar in debat. Onder leiding van Suleyman van Landewijk raakten de experts met elkaar in discussie over uitdagende stellingen. Ook werd de kennis van de experts op de proef gesteld aan de hand van enkele lastige quizvragen. De analisten deelden uiteraard ook hun favoriete aandelen voor 2021.

Het LYNX Beleggersdebat trok nog nooit zoveel kijkers. Maar liefst 15.000 beleggers volgden het debat LIVE via hun computer, mobiel of iPad.

LYNX Beleggersdebat

Dé beleggingstips voor 2021

Beleggingsexperts André Brouwers van Het Beleggingsinstituut, Willem Middelkoop van Commodity Discovery Fund, Karel Mercx van Beleggers Belangen en Nico Inberg van DeAandeelHouder gingen met elkaar de strijd aan tijdens de tiprondes, quizrondes en de battles. De kijkers thuis bepaalden mede de uitslag van het debat door na iedere ronde te stemmen op het beste verhaal of hun favoriete analist.

Alle experts kwamen met drie gouden tips voor 2021 van Nederlandse bodem tijdens de Hollandse Ron

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.