Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

André Brouwers winnaar van grootste beleggersdebat & Europa start goed

André Brouwers winnaar van grootste beleggersdebat & Europa start goed
18 feb 2021 om 08:13

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Gisteren stemden de kijkers van het LYNX Beleggersdebat André Brouwers tot absolute winnaar. Heeft u het Beleggersdebat gemist? Houdt dan zeker onze social media in de gaten. De inspiratie en ideeën die de vier experten hebben aangereikt komen uitgebreid terug in afzonderlijke webinars verspreidt over de maanden februari en maart. Wenst u zich in te schrijven? Bekijk dan het LYNX Masterclass programma.

De S&P 500 sloot gisteren status quo op 3.931 punten. De technologie-index Nasdaq 100 ging 0,54% lager en sloot op 13.700 punten. De oudste Amerikaanse index, de Dow Jones Industrial Average, steeg 0,29% tot 31.613 punten.

Het Chinese nieuwjaar lijkt de Chinese aandelen goed te hebben gedaan. De CSI 300 index is dit jaar gestegen van 5.213 punten tot een recordkoers van 5.930 punten. Maar heel wat beleggers zijn toch wat op hun hoede. Het ziet er namelijk naar uit dat de Chinese economische herstelbeweging helemaal niet gelijklopend is over alle sectoren heen. Maar dit gezegd zijnde is het wel China dat terug groeicijfers laat zien die in de lijn liggen van pre-corona.

Facebook in verzet tegen Australische wetgeving

In Australië is een wet van kracht waardoor Facebook

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.