Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Twee trendbreuken, twee scenario’s

TA van Edward Loef – Twee trendbreuken, twee scenario’s
17 feb 2021 om 17:13

Chartisten voorspellen niets, maar monitoren actief trends en veranderingen in beurskoersen. Het doel: waarschijnlijke scenario’s schetsen.

ALFEN vanaf 2020 op dagbasis (semi-log schaal)

ALFEN koers 17-02-2021

Vandaag zakt het aandeel van de energiespecialist Alfen N.V. (€ 73,50) weg naar aanleiding van berichten omtrent een tijdelijke groeivertraging. De koersgrafiek liep al op dit negatieve nieuws vooruit. De grafiek toont in de afgelopen dagen al verkoopdruk na de trendbreuk onder de stijgende steunlijn afkomstig van de maartbodem vorig jaar. De twee lager gelegen toppen rond € 87 onder de top van begin januari (= € 94,70) duidden al op gebrek aan koopinteresse en/of haast om de koerswinst te verzilveren. Rond € 66 lijkt er genoeg afwaardering voor een speculatief herstel naar € 77 tot ca. € 87. De periode van ‘houden’ is voorbij. Laadt u zich maar op voor een periode van ‘actieve trading’.

CAMECO Corp. (CCJ) op maandbasis vanaf 2001

CAMECO koers 17-02-2021

Cameco Corporation (CCJ) is wellicht de meest bekende beursgenoteerde uraniumonderneming ter wereld. De koersontwikkeling raakte sinds de top in 2007 echter in onmin en verloor uiteindelijk ca. 90% van haar beurswaarde, gem

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.