Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Rally in de Bitcoin ETF

TA van Edward Loef – Rally in de Bitcoin ETF
8 feb 2021 om 16:59

Snel rijk worden, dat wil ik ook! Nu Elon Musk (Tesla) $ 1,5 miljard in de bitcoin investeert is het hek van de dam.

WisdomTree Bitcoin ETP (BTCW/EU)

WisdomTree Bitcoin ETP (BTCW/EU) ISIN-code GB00BJYDH287

Beleggen of speculeren in de cryptomunt Bitcoin gaat een nieuwe fase in nu bekend is geworden dat de topman van Tesla, Elon Musk, een bedrag van $ 1,5 miljard in de bitcoin investeert. Musk is sinds kort de rijkste man ter wereld. Als hij in de bitcoin gelooft, dan moet het wel rijkdom brengen, zo lijkt de gedachte. De kleine particuliere belegger kan zijn heil zoeken in de WisdomTree Bitcoin ETP (BTCW). Dit beleggersinstrument is interessant zolang het proces van hogere bodems van toepassing is. Het koersdoel van deze in euro’s genoteerde ‘BTCW’-bitcointracker wordt na de uitbraak uit de recente consolidatiefase becijferd rond € 440. Dat is ca. 20% hoger dan het actuele koersniveau rond € 358,50 en ligt ruimschoots boven de recente hogere bodem.

Sundial Growers (SNDL

Sundial Growers (SNDL)

Op 4 januari dit jaar luidde de oproep: prikkel uw fantasie (met grafieken van WisdomTree Bitcoin ETP en Sundial Growers Inc.). De koersontwikkeling van het cannabis-aandeel Sundial Growers trok de belangstelling vanwege een relatief

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.