Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – BAM Groep & Boskalis aan de beterende hand

TA van Edward Loef – BAM Groep & Boskalis aan de beterende hand
5 feb 2021 om 16:53

De lange termijn koersperspectieven van Koninklijke BAM Groep en Boskalis Westminster laten deze week een duidelijke verbetering te zien.

Koninklijke BAM Groep vanaf 2019 + 200-daags gemiddelde

Kon. BAM Groep vanaf 2019 + 200-daags gemiddelde

Een eenvoudige maar effectieve manier om kansen van bedreigingen te onderscheiden in het koersverloop van aandelen is het 200-daags simpel gemiddelde. Noteert de beurskoers onder deze voortschrijdende trendindicator, dan geldt dit als negatief. De beurskoers van Koninklijke BAM Groep noteert sinds eind november 2020 weer boven het 200-daags gemiddelde. En sinds de tweede helft van december is de hellingshoek van het 200-daags gemiddelde weer stijgend. De koersstijging deze week (zojuist +14%) leidt tot een hogere dubbele bodem. Dit geeft de beurskoers van Koninklijke BAM Groep een stabieler fundament om verder op te bouwen. De trend staat weer in de steigers.

Boskalis Westminster vanaf 2017 + 200-daags gemiddelde

Boskalis Westminster vanaf 2017 + 200-daags gemiddelde

De beurskoers van Boskalis Westminster presteert met een koersstijging van bijna 13% begin deze middag het dubbele resultaat van de AMX-index (+6%) dit jaar. Jarenlang werden koersstijgingen beperkt tot lagere toppen met als gevolg een dalend 200-daags si

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.