Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Berenberg verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco-Westfield

Berenberg verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco-Westfield
28 jan 2021 om 09:03

Berenberg heeft donderdag het koersdoel voor Unibail-Rodamco-Westfield verhoogd van 52,00 naar 60,00 bij handhaving van het Houden advies.

Berenberg wees op de forse koersstijging van het aandeel Unibail op woensdag, ondanks dat er geen nieuws te melden was. De analisten wezen de koersstijging toe aan het sluiten van shortposities, maar los daarvan is het volgens hen duidelijk dat het aandeel herstelde van het dieptepunt op 29,87 euro op 29 september 2020.

Desondanks behoorde Unibail tot de slechtst presterende aandelen die Berenberg volgt en de analisten blijven dan ook terughoudend over de fundamentals van de sector in het algemeen, maar ook over de positionering van Unibail specifiek.

"Maar nu er minder shorters in het aandeel zitten, kan de koers van Unibail iets minder volatiel zijn", aldus de analisten. Bovendien is de liquiditeitspositie van het vastgoedfonds minder reden tot zorg geworden, aldus Berenberg.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Unibail-Rodamco-Westfield

*

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!