Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Beleggen in een E-commerce roos

TA van Edward Loef – Beleggen in een E-commerce roos
26 jan 2021 om 17:28

Een persbericht van The Zur Rose Group op 21 januari jongstleden meldde groei in alle markten op kwartaalbasis. Beleggers buitelen over elkaar heen.

ZUR ROSE GROUP  op weekbasis (log-schaal)

ZUR RoseTHE ZUR ROSE GROUP trekt in de Europese DJ Stoxx 600 index de aandacht naar zich toe. De koersprestatie dit jaar (+58%) zet het aandeel met stip bovenaan de lijst van winnaars. De koersgrafiek op weekbasis toont een krachtige opwaartse uitbraak boven het piekniveau van vorig jaar. De langgerekte week candles dit jaar duiden op een zeer krachtige vraag, waardoor het verleidelijk is om te fantaseren over een stijging naar de bovenkant van het stijgende trendkanaal, in de semi-logaritmisch afgebeelde koersgrafiek. In de komende twee maanden kan de beurskoers zomaar nog eens 50% verder oplopen. De weg omhoog is mogelijk niet zonder gevaarlijke dorens, maar dat weet iedereen die de mooiste roos uit de Europese beursindex in de portefeuille wil nemen.

Delivery Hero op weekbasis (log-schaal)

Delivery HeroHet online bestellen van maaltijden en het thuisbezorgen is wellicht een trend die past bij de huidige generatie beleggers. De beurskoers van het Duitse Delivery Hero nam eind 2019 een hoge vlucht na de opwaartse uitbraak boven de koerstop van 2018. De gepasseerde weerstand acteerde tijdens de coronapaniek op de beurs als nieuwe steun en springplank voor een grote sprong voorwaarts. Extrapolatie van de meerjarige trend biedt nog ca. 50% opwaarts koerspotentieel. De weekgrafiek toont tot op de dag van vandaag hogere bodems en hogere toppen. Boven € 115 is de aanduiding ‘Delivery Hero’ helemaal waar.

EUR/CHF op dagbasis vanaf 2020

EUR CHFDe euro toont tegenover de Zwitserse frank in de afgelopen maanden een stijgende driehoek. Dit patroon registreert een proces van hogere bodems in de euro tegenover gelijkblijvende toppen versus de Zwitserse munt. In de loop van 2021 zou boven EUR/CHF 1,0750 een verdere stijging van de euro mogen worden verwacht. Een beweging naar EUR/CHF 1,1050 tot EUR/CHF 1,1100 geldt als indicatieve denkrichting, gelet op de impulsbeweging voorafgaand aan de stijgende driehoek. Bij de actuele wisselkoers EUR/CHF 1,0790 oogt het koersrisico dus beperkt, afgezet tegen het berekende koersdoel later dit jaar.

LYNX Masterclass met Edward Loef

var iframeSource = ‘https://sdk.companywebcast.com/sdk/player/?id=a9090a82-c220-4355-ad15-b4e95432513f&display=126’,
iframeParameters = ”,
urlParameters;

window.addEventListener(‘jquery-loaded’, function (e) {
if((window.onpopstate=function(){var a,b=/+/g,c=/([^&=]+)=?([^&]*)/g,d=function(a){return decodeURIComponent(a.replace(b,” “))},e=window.location.search.substring(1);for(urlParameters={};a=c.exec(e);)urlParameters[d(a[1])]=d(a[2])})(),urlParameters&&Object.keys(urlParameters).length>0)for(var key in urlParameters)urlParameters.hasOwnProperty(key)&&(iframeParameters+=”&”+key+”=”+urlParameters[key]);iframeSource+=iframeParameters,jQuery(‘div[data-cwid=”a9090a82-c220-4355-ad15-b4e95432513f”]’).html(“”);
}, false);

Zelf beleggen bij LYNX?

LYNX geeft u de mogelijkheid om zelf in aandelen van bijna ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld te beleggen. U heeft toegang tot ruim 100 beurzen in 30 landen. Bekijk het aanbod:

Handelsplatform-800x359

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.