Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen
20 jan 2021 om 17:01

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Er zijn vele manieren om op zoek te gaan naar de opwaartse kansen in de aandelenmarkten. De meest bekende is wellicht de opwaartse koersuitbraak.

AALBERTS INDUSTRIES vanaf 2020

AALBERTS INDUSTRIES vanaf 2020

Opwaartse koersuitbraken boven vorige toppen zijn het bewijs dat ‘de markt’ bereid is om het beleggingsobject tegen nieuwe hogere waarderingen te verhandelen. De koersgrafiek van Aalberts Industries toont een stijgend trendkanaal, waarbij rond € 37 een hogere bodem tot stand is gekomen. Bij een beurskoers rond € 38,85 bedraagt het koersrisico dus € 1,85. De eerstvolgende weerstand wordt gevonden bij ca. € 43 (= piekniveau in 2020). Er kan dus € 4,15 worden verdiend zolang het proces van stijgende beursnoteringen aanhoudt. Mogelijk kan € 47 worden bereikt. De opwaartse uitbraak in Aalbers Industries geeft een excuus aan trendvolgers om positieve verwachtingen te koesteren.

EBAY Inc. vanaf 2020 op dagbasis

EBAY Inc. vanaf 2020 op dagbasis | Technische analyse

Tegenover elke kooptransactie staat een verkoophandeling. Beide partijen hebben elk hun eigen argumenten om te kopen of te verkopen. Dynamisch ingestelde beleggers respecteren de richting van de trend. Via de klassieke trendlijnen langs toppen of langs bodems wordt

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.