NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

ABM vrijdag, 11 december 2020 07:05

Fugro plaatst resterende aandelen claimemissie

Fugro heeft de aandelen waarvoor niet ingetekend was bij de claimemissie alsnog geplaatst bij beleggers voor een prijs van 3,95 euro per aandeel. Dit maakte de bodemonderzoeker donderdagavond bekend.

Donderdag maakte Fugro aanvankelijk bekend dat aandeelhouders voor 91,9 procent hebben ingetekend op de claimemissie. Het ging om meer dan 85 miljoen aandelen tegen een uitgifteprijs van 2,12 euro.

Het resterende aantal van ruim 7,5 miljoen aandelen is vervolgens geplaatst tegen een prijs van 3,95 euro per stuk bij institutionele- en professionele beleggers. 

Het aandeel Fugro sloot donderdag op de Amsterdamse beurs op 4,05 euro.

Lees meer over de onderwerpen in dit bericht:

Emissienieuws, Amx_fonds

De Aandeelhouder TV

januari 15, 2022

China grootste risico in 2022 voor aandelen

januari 14, 2022

Geduld nodig voor nieuwe top AEX op 830 punten

januari 14, 2022

AEX en DAX week 2 afsluiting

januari 14, 2022

‘Shell is de Grootste op Gasgebied’ | De Aandeelhouder Podcast Afl. 53

Het laatste beursnieuws

updates

  • 16:47

    TA van Edward Loef – Van hoog- naar laagspanning?

  • 08:01

    Sell off tech en Europa start fors lager

  • 15:25

    TA van Edward Loef – Technisch koersdoel Philips bereikt

  • 08:06

    Goldman Sachs voorspelt supercyclus voor grondstoffen – Europa opent rood

  • 17:00

    TA van Edward Loef – Over inflatie, rente en olie

  • 10:16

    ETF van de week: iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

  • 08:14

    Tech in trek na verklaring Powell en Hang Seng in de lift

  • 13:24

    Delisting Chinese aandelen – wat gebeurt er met uw aandelen?

  • 08:23

    Wall Street rebound na sell-off, AEX opent 1% hoger

Masterclasses

Columns

Nieuw
14 jan 16:20 Redactie

4 redenen waarom vrouwen zouden moeten beleggen

14 jan 07:29 Redactie

LYNX Beleggersdebat 2022

13 jan 16:10 Redactie

ETF v/d Week: Sustainable Future of Food