Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 14:00

Raytheon Intelligence & Space en C3.ai Form Alliance om de militaire AI adoptie te versnellen.

C3.ai, een toonaangevende leverancier van AI-software voor ondernemingen, en Raytheon Intelligence & Space, een Raytheon Technologies (NYSE: RTX) bedrijf, kondigde vandaag een alliantie aan om kunstmatige intelligentieoplossingen te ontwikkelen voor lucht- en ruimtevaart en defensiemissies voor overheidsklanten, met inbegrip van de Amerikaanse luchtmacht en de intelligentiegemeenschap.

Deze persmededeling is voorzien van multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201130005187/en/

"Raytheon en C3.ai vertegenwoordigen belangrijke partners voor de Amerikaanse luchtmacht, en in het bijzonder het Rapid Sustainment Office, bij het realiseren van de visie om AI in te zetten om het leger te transformeren in een digitale organisatie," zei Nathan Parker, plaatsvervangend programmabeheerder voor het Air Force Rapid Sustainment Office. "Om deze visie van een brede implementatie te realiseren, moeten er voor AI binnen de gehele luchtmacht toepasbare use-cases worden geïdentificeerd, oplossingen snel worden geloodst en successen binnen onze onderneming worden geschaald om de transformatie te versnellen."

AI is de aard van de oorlogsvoering snel aan het veranderen en het leger werkt actief aan de adoptie van deze kritische nieuwe technologie.

"Het leger en de inlichtingendienst hebben nu toegang tot meer gegevens dan ooit tevoren, maar het is meer dan ze snel kunnen gebruiken," zei David Appel, vice-president van Defensie & Civil Solutions bij Space & C2 Systems voor RI&S. "Kunstmatige intelligentie kan worden gebruikt om hen te helpen die gegevens te begrijpen, waardoor ze sneller slimmere beslissingen kunnen nemen op het slagveld. En dat is slechts één van de voordelen."

De alliantie koppelt Raytheon Intelligence & Space's expertise in lucht- en ruimtevaart en defensie met C3.ai's bewezen AI-ontwikkelingscapaciteiten en -toepassingen om de levering van deze nieuwe tools te versnellen.

"Raytheon en C3.ai worden gedreven door soortgelijke doeleinden. Anticiperen op en oplossen van de moeilijkste problemen van onze klanten", zegt Thomas M. Siebel, CEO van C3.ai. "Samen bieden we een end-to-end enterprise AI-platform en mission-tailored applicaties die de kosten en risico's drastisch zullen verminderen, de adoptie en implementatie van AI-oplossingen zullen versnellen en de impact van AI in elke organisatie zullen schalen.

Over C3.ai

C3.ai is een toonaangevende leverancier van AI-software voor ondernemingen om de digitale transformatie te versnellen. C3.ai levert de C3 AI® Suite voor het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van grootschalige AI, voorspellende analyses en ivd-toepassingen in aanvulling op een steeds breder portfolio van turn-key AI-toepassingen. De kern van het C3.ai-aanbod is een eigen, modelgedreven AI-architectuur die de datawetenschap en applicatieontwikkeling drastisch verbetert. Meer informatie vindt u bij: www.c3.ai

Over Raytheon Intelligence & Ruimte

Raytheon Intelligence & Space levert de verstorende technologieën die onze klanten nodig hebben om te slagen in elk domein, tegen elke uitdaging in. Raytheon Intelligence &amp is een ontwikkelaar van geavanceerde sensoren, trainingen en cyber- en softwareoplossingen; Space biedt een beslissend voordeel aan civiele, militaire en commerciële klanten in meer dan 40 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arlington, Virginia. Het bedrijf genereerde in 2019 een pro forma jaaromzet van 14 miljard dollar en heeft wereldwijd 35.700 medewerkers. Raytheon Intelligence & Space is een van de vier bedrijven die Raytheon Technologies Corporation vormen.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!