Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 13:00

J.B. Hunt kondigt de verwerving van de massabeweging aan, Inc., zijn vierde om de definitieve mijldiensten sinds 2017 uit te breiden.

J.B. Hunt Transport Services, Inc. (NASDAQ: JBHT), een van de grootste leveranciers van supply chain-oplossingen in Noord-Amerika, kondigde vandaag aan dat zijn dochteronderneming, J.B. Hunt Transport, Inc., de activa van Mass Movement, Inc. op 30 november heeft overgenomen.

"Massabeweging biedt een kans om onze expertise in de uiteindelijke levering van grote en omvangrijke producten uit te breiden," zei John Roberts, president en CEO van J.B. Hunt. "De overname is een aanvulling op onze huidige service en zal ons vermogen om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten in de commerciële gezondheids- en fitnessindustrie vergroten."

Massabeweging heeft meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van logistieke, leverings-, assemblage- en installatiediensten voor de commerciële fitnessindustrie en eindigde in 2019 met $29 miljoen aan inkomsten. Opgericht door Dom Simonetti en Jim Sullivan in 1996, heeft het bedrijf meer dan twee miljoen apparaten geleverd aan meer dan 3.500 fitnesscentra in Noord-Amerika. Beide oprichters worden werknemers van J.B. Hunt en zullen doorgaan in leidinggevende functies naarmate het bedrijf zijn activiteiten op het gebied van de levering van fitnessapparatuur uitbreidt.

"Massabeweging staat hoog aangeschreven bij de fabrikanten en eigenaars van faciliteiten", zegt Nick Hobbs, uitvoerend vicepresident en voorzitter van Dedicated Contract Services en Final Mile Services. "De reputatie en de kwaliteit van de dienstverlening komen overeen met die van ons en we kijken ernaar uit om de medewerkers van de Mass Movement te verwelkomen in de J.B. Hunt familie.

De overname is de vierde van J.B. Hunt sinds 2017 en zal de industrie-leidende Final Mile Services van het bedrijf, die een van de grootste landelijke, gezamenlijke cross-dock operaties in werking stelt, verbreden. Met 117 locaties en meer dan 3,4 miljoen vierkante meter magazijn- en facilitaire ruimte heeft Final Mile de mogelijkheid om 100% van de aaneengesloten Verenigde Staten te bedienen. In 2019 verwierf J.B. Hunt de activa van RDI Last Mile Co. en Cory 1st Choice Home Delivery. Het bedrijf kocht ook Special Logistics Dedicated in 2017.

De transactie werd gefinancierd met behulp van contant geld, en het advocatenkantoor van Mitchell, Williams, Selig, Gates & Woodyard, PLLC diende als juridisch adviseur van J.B. Hunt.

Over J.B. Hunt

J.B. Hunt Transport Services, Inc., een bedrijf van S&P 500, biedt innovatieve supply chain-oplossingen voor een verscheidenheid aan klanten in heel Noord-Amerika. Door gebruik te maken van een geïntegreerde, multimodale aanpak, past het bedrijf technologiegedreven methoden toe om de beste oplossing voor elke klant te creëren, waardoor efficiëntie, flexibiliteit en waarde aan hun activiteiten worden toegevoegd. De diensten van J.B. Hunt omvatten intermodale, dedicated, gekoelde, vrachtwagenladingen, minder-dan-vrachtwagenladingen, flatbed, single source, final mile en nog veel meer. J.B. Hunt Transport Services, Inc. handelt op NASDAQ onder het tickersymbool JBHT en is een onderdeel van het Dow Jones Transportation Average. J.B. Hunt Transport, Inc. is een volledige dochteronderneming van JBHT. Voor meer informatie, bezoek www.jbhunt.com.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!