Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 17:00

Glancy Prongay & Murray LLP, een vooraanstaand advocatenkantoor voor effectenfraude, kondigt het indienen van een Securities Class Action on Behalf of Biogen, Inc. aan. (BIIB) Beleggers

Glancy Prongay & Murray LLP ("GPM"), een toonaangevend nationaal advocatenkantoor voor aandeelhoudersrechten, kondigt aan dat er een collectieve rechtszaak is aangespannen namens beleggers die Biogen, Inc. hebben gekocht of anderszins hebben verworven. ("Biogen" of het "Bedrijf") (NASDAQ: BIIB) effecten tussen 22 oktober 2019 en 6 november 2020, inclusief (de "Klasseperiode"). Biogene beleggers hebben tot 12 januari 2021 de tijd om een lead plaintiff motie in te dienen.

Als u een verlies heeft geleden op uw Biogene investeringen of als u wilt informeren over mogelijke vorderingen om uw verlies terug te vorderen onder de federale effectenwetten, kunt u uw contactgegevens indienen bij https://www.glancylaw.com/cases/biogen-inc/. U kunt ook contact opnemen met Charles H. Linehan, van GPM op 310-201-9150, Toll-Free op 888-773-9224, of via e-mail op shareholders@glancylaw.com om meer te weten te komen over uw rechten.

Biogen ontwikkelt therapieën voor de behandeling van neurologische en neurodegeneratieve ziekten. Een van de productkandidaten is aducanumab (BIIB037), een onderzoekend menselijk monoklonaal antilichaam dat wordt gebruikt voor de behandeling van de vroege ziekte van Alzheimer.

Op 22 oktober 2019 kondigde het bedrijf aan dat het de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration ("FDA") zou vragen voor aducanumab "op basis van een nieuwe analyse, uitgevoerd door Biogen in overleg met de FDA, van een grotere dataset van de Fase 3 klinische studies die in maart 2019 werden stopgezet na een nutteloze analyse". Volgens Biogen toont de nieuwe analyse "aan dat aducanumab farmacologisch en klinisch actief is, zoals bepaald door dosisafhankelijke effecten bij het verminderen van amyloïd in de hersenen en bij het verminderen van de klinische achteruitgang, zoals beoordeeld door het vooraf gespecificeerde primaire eindpunt Klinische Dementie Rating-Sum of Boxes (CDR-SB)".

Op 6 november 2020 meldde Reuters dat een FDA-panel het "niet kan negeren dat de proefgegevens over het geneesmiddel Biogene Alzheimer niet succesvol zijn". Het panel had ook "gestemd dat een eerder stadium studie geen ondersteunend bewijs biedt voor de toepassing van Biogen voor de drug, aducanumab."

Voor dit nieuws daalde de aandelenprijs van het bedrijf met $92,64 per aandeel, oftewel 28%, om te sluiten bij $236,26 per aandeel op 9 november 2020, waardoor beleggers worden gewond.

De klacht die in deze class action wordt ingediend, beweert dat de gedaagden gedurende de hele Klasseperiode materieel onjuiste en/of misleidende verklaringen hebben afgelegd, en er niet in zijn geslaagd om materiële negatieve feiten over de activiteiten, de activiteiten en de vooruitzichten van het bedrijf te onthullen. Specifiek, slaagden de gedaagden er niet in om aan investeerders te onthullen dat: (1) de grotere dataset niet de nodige gegevens bevatte over de doeltreffendheid van aducanumab; (2) de EMERGE-studie niet de nodige gegevens over de doeltreffendheid van aducanumab verstrekte en ook niet zou verstrekken; (3) de PRIME-studie niet de nodige gegevens over de doeltreffendheid van aducanumab verstrekte en ook niet zou verstrekken; (4) de gegevens die door de Vennootschap aan het Perifere en Centrale Nervosysteem Drugs Adviescomité van de FDA werden verstrekt, ondersteunden het vinden van de doeltreffendheid van aducanumab niet; en (5) als gevolg daarvan waren de verklaringen van de gedaagden over haar activiteiten, operaties en vooruitzichten, materieel onjuist en misleidend en/of ontbraken zij een redelijke basis op alle relevante tijdstippen.

Volg ons voor updates op LinkedIn, Twitter, or Facebook.

Als u tijdens de Klasseperiode Biogene effecten hebt gekocht of anderszins hebt verworven, kunt u de rechtbank uiterlijk 12 januari 2021 verzoeken om u als hoofdaanklager aan te wijzen. Om lid te zijn van de Class hoeft u op dit moment geen actie te ondernemen; u kunt een raadsman van uw keuze behouden of geen actie ondernemen en een afwezig lid van de Class blijven. Als u meer wilt weten over deze actie, of als u vragen heeft over deze aankondiging of uw rechten of belangen met betrekking tot deze zaken, neem dan contact op met Charles Linehan, Esquire, van GPM, 1925 Century Park East, Suite 2100, Los Angeles California 90067 op 310-201-9150, Toll-Free op 888-773-9224, per e-mail naar shareholders@glancylaw.com, of bezoek onze website op www.glancylaw.com. Als u per e-mail navraag doet, vermeld dan uw postadres, telefoonnummer en het aantal gekochte aandelen.

Dit persbericht kan in sommige rechtsgebieden worden beschouwd als Procureursreclame onder de toepasselijke wetgeving en ethische regels.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!