Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 21:00

FedEx Freight en de Kerstmis SPIRIT Stichting Leveren van Vreugde aan Militaire Families dit Vakantiesseizoen

Omdat de bezorgdiensten een van de drukste seizoenen tot nu toe behandelen, voegt FedEx Freight een paar speciale zendingen toe aan zijn vrachtwagens. Het bedrijf zal vreugde en vakantievreugde brengen aan militaire gezinnen door middel van het Trees for Troops programma, een gezamenlijke inspanning onder leiding van de Stichting Kerstmis SPIRIT. Dit jaar zal FedEx Freight ongeveer 15.000 door boerderijen geteelde kerstbomen leveren aan militaire gezinnen in het hele land.

"Bomen voor de troepen is een manier om terug te geven aan degenen die zoveel hebben opgeofferd voor onze veiligheid en vrijheid," zei John Smith, President en CEO van FedEx Freight. "We zijn vereerd om ons operationele netwerk van wereldklasse uit te lenen aan de Kerstmis SPIRIT Foundation en waardering te tonen aan militaire families in het hele land."

Bomen thuis afleveren

Bomen voor de troepen zullen beginnen met leveringen aan 79 militaire bases in de VS. Tot nu toe heeft FedEx meer dan 250.000 kerstbomen helpen leveren sinds de lancering van het programma in 2004. De bomen worden geleverd aan alle takken van het leger.

Honderden boomkwekerijen in 27 staten die zich uitstrekken van Nova Scotia, Canada tot Georgia doneren en verzamelen bomen om het programma uit te voeren. Aangezien de klanten van deze boomkwekerijen beginnen met het uitzoeken van hun bomen voor het seizoen, kunnen ze er ook voor kiezen om een bericht te schrijven dat aan een boom die aan een militaire familie wordt gedoneerd, zal worden vastgemaakt. De beste wensen voor een gelukkig vakantieseizoen van klanten, FedEx-teamgenoten en gemeenschapspartners voegen een persoonlijk tintje toe aan elke geleverde boom.

Geef een boom dit seizoen

Supporting Trees for Troops biedt mogelijkheden voor uw familie om veilig en sociaal afstandelijk terug te geven dit seizoen. Koop een verse boom op tientallen kerstboom winkels tijdens Trees for Troops weekend, 4 - 6 dec. Gedoneerde bomen zullen worden toegevoegd aan de geplande leveringen van het programma. Meer informatie over hoe om betrokken te raken kan worden gevonden op www.treesfortroops.org.

FedEx Freight is betrokken bij het Trees for Troops-programma als onderdeel van FedEx Cares, het maatschappelijke investeringsinitiatief van het bedrijf. Voor meer informatie over de reis die FedEx maakt om 50 miljoen mensen over de hele wereld positief te beïnvloeden door de 50e verjaardag van het bedrijf in 2023, kijk op fedexcares.com.

Over FedEx Vracht

Sinds 2001 motiveert het verbinden van klanten met kansen de mensen van FedEx Freight, een dochteronderneming van FedEx Corp. (NYSE: FDX) en een toonaangevende aanbieder van LTL-vrachtdiensten. We hebben een revolutie teweeggebracht in de LTL-sector met het prioriteits- en besparingsmodel, en we bieden onze klanten zowel fast-transit levering van tijdgevoelige vracht (FedEx Freight Priority heeft de snelste gepubliceerde transittijden van alle landelijke LTL-diensten) als kosteneffectieve levering wanneer ze tijd kunnen inruilen voor besparingen. Via meer dan 370 servicecentra en 30.000 gemotoriseerde voertuigen verplaatst FedEx Freight meer dan 100.000 LTL-zendingen per dag in de VS, Canada en Mexico. Met een standvastige focus op Safety Above All zijn onze 44.000 teamleden gedreven om te innoveren voor onze klanten en terug te geven aan de gemeenschappen waar we wonen en werken. Voor meer informatie kunt u terecht op about.fedex.com.

Over de Stichting Kerstmis SPIRIT en Bomen voor Troepen

De Christmas SPIRIT Foundation is een 501(c)(3) belastingvrije liefdadigheidsorganisatie die werkt aan de erkenning en ondersteuning van de ware geest van Kerstmis voor de Amerikaanse troepen door middel van het Trees for Troops® programma. De stichting is opgericht in 2005 en behoort tot minder dan vijf procent van de Amerikaanse liefdadigheidsinstellingen die het "Best in America" keurmerk krijgen van Independent Charities of America. Ga voor meer informatie naar https://christmasspiritfoundation.com/.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!